TRÆNING

VORES HOLD

BØRNEHOLD

Voksenholdet er for alle, som er 14+ år.

Hos os træner vi alle kyu-grader sammen, som man også gør det i Japan. 


På voksenholdet har vi fokus på at træne hele kroppen, sådan at vi bliver smidige og stærke. Du vil igennem træningen opleve at du bliver hurtigere, får en bedre balance, skarpere reflekser og du begynder måske også at bære din krop på en ny måde - karate er nemlig også med til, at styke dit mod, dit selværd og din selvtillid. 

Børneholdet er for børn i alderen

7-13 år.


Under træningen får børnene rørt hele kroppen og får trænet styrke, hurtighed, smidighed og balance.


Vi møder børnene på deres niveau. Det er vigtigt for os, at stemningen under træning både er seriøs, men at der også at plads til at være barn og at have det sjov. Vi inkoorporerer træning igennem leg og træningen er tilrettelagt specielt til, at deres krop bliver styrket men aldrig overtrænet.

Gennem karate lærer du også at kontrollere dig selv og at være balanceret. 

Vi træner spark, stød og kata og vi går højt op i, at nørde med teknikkerne. Vi øver os, og øver os lidt mere, indtil vi bliver rigtig dygtige. 


Det er vigtigt for os, at der er en god stemning på holdet og vi tør godt love, at du kommer til at gå fra træning med et smil. Vi oplever en god holdånd i vores klub og vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. 

Børnene får også andre egenskaber ud af træningen end kun de fysiske. Det kan være behovsudsættelse, diciplin, at indgå i grupper, styrket selvværd og selvtillid og dét, at turde være modig.


Vi glæder os til at møde dit barn og vi tør godt love, at der altid bliver taget godt imod nye karatekaer på holdet. 

VOKSENHOLD

JIYU KUMITE

KAMPHOLD

Vores kamphold er primært for karatekaer, som har minimum 8. kyu,(blåt bælte).  På dette hold, er der er deltagelse efter aftale med en af vores instruktører.


På kampholdet går vi i dybden med kampteknikker og vi øver os også i at kæmpe imod hinanden. Fokus er på kampen og på bevægelsesmønstre og hvordan du går fra, at have øvet teknikkerne delvist statiske eller måske med en partner til at skulle bruge dem i en kamp, der er dynamisk og utilregnelig.

Du vil opleve, at der på holdet både kommer karatekaer, som har trænet i mange år og som er rigtig dygtige og karatekaer, som måske ikke er så øvede i kamp endnu og ikke har trænet i så lang tid. 


Vi passer på hinanden og der er plads til at øve sig og blive udfordret og lære at variere sin styrke i forhold til, hvem du står overfor. 


Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte en af vores instruktører hvis du vil høre mere, enten på mail eller spørge dem til træning.

KONTAKT

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 

TRÆNINGSTIDER

TIRSDAG

BØRNEHOLD

17.00 - 18.00

VOKSENHOLD

18.05 - 19.30

TORSDAG

BØRNEHOLD

17.00 - 18.00

VOKSENHOLD

18.05 - 19.30

SØNDAG

KAMPHOLD

11.00 -13.00

(deltagelse efter aftale med instruktør)